Prémium linképítés ára. Honlap SEO

linképítő szakemberÁrajánlat kérése levélben, űrlapon:

Prémium linképítés – PR-cikk

Ha a fenti linkre kattint, egy új honlap nyílik meg, ott egy űrlapot kitöltve küldhet üzenetet. Egyben fontos szakmai tájékoztatást is olvashat. Megoldás az is, ha emailt ír a fenti címre kattintva.

Honlap optimalizálási és Google linképítési módszerek a gyakorlatban

linképítés - honlap seo
SEO linképítés Google előresoroláshoz

A SEO-szakember szerint

Kezdő keresőmarketingesek kérdésére, hogy milyen az okos, hatékony linképítés, röviden nem tudok válaszolni. Az elmúlt évek során igen sokféle módon végeztem honlap-optimalizálást, kipróbáltam egészen szokatlan eljárásokat is (pl. a Google-cache oldalak támogatása linkekkel;  ini.hu és más ingyenes domainok tömeges regisztrálása és ráirányítása a céloldalra, operálás redirect hivatkozásokkal, mellélinkelés stb.), ezek egy részéről kiderült, hogy nem vezetnek eredményre. Néhányukban azonban talán szunnyadozott kevéske spiritusz. Csak az istennek sem akart lángra kapni.

Más ötletekkel több szerencsém volt, és ami hatékonynak bizonyult, az mind beépült a SEO-arzenálomba. Eljárásaim összességét, amelyet minden alkalommal egyedi, arra az egy projektre kidolgozott stratégia szerint alkalmazok, komplex és kreatív linképítésnek neveztem. Később a körülményes kifejezést ezzel az egyetlen szóval illettem: Arvisura. A más területről átvett kifejezésben sűrűsödött össze minden weboptimalizáló inspirációm. Az Arvisura SEO fogalmában cirka tucatnyi olyan módszer szerepel, amelyek, azt hiszem, egyáltalán nem tartoznak a klasszikus keresőoptimalizálás eljárásai közé.Néhányukról régebben részletesen beszámoltam szakmai blogjaim egyikében-másikában, de többségüket inkább szakmai titokként kezelem. Illetve amit kibeszéltem, azokról sem árultam el mindent. Mégis, azt hiszem, aki ezeket a cikkeket mind végigolvassa, illetve veszi a fáradságot és nyomon követi, hogy egy-egy  linképítő projektumban mit művelek, azaz például

  • milyen bazis- és segédoldalakat készítek, hogyan optimalizálom őket
  • miként építem fel a fraktál-jellegű linkhálózatot
  • milyen szövege linkeket és hová küldök
  • miként használom a másodlagos linkek erejét stb

– nos, az fogalmat alkothatott munkamódszerem jellegéről és képes lehetett arra, hogy kilesse titkaimat.

SEO-szakmai titkok: hogyan érhető el a Google első hely

Kitárulkozásaim ellenére cseppet sem félek attól, hogy miután valaki végigkövette és levette módszereimet, azután utánam is fogja csinálni. Nem félek pedig leginkább két okból.

Az első: én a honlap optimalizálásban immáron 23 éve éve gyarapodó, mára igen kiterjedt web-rendszerem potenciális erejére építek. Aki most kezdene ilyet vagy hasonlót kiépíteni, azzal szemben behozhatatlan az előnyöm, hiszen olykor ezer fölötti bejegyzést tartalmazó blogok és kisebb-nagyobb webtrendszerek tucatja, különálló statikus oldalak százai, igen terjedelmes szövegfolyamok nagy archívumai állnak a rendelkezésemre. Ezek bármikor készen állnak arra, hogy céljaim szerint rendezzem, alkalmazzam, felhasználjam, online visszacsatolásra őket.

A második ok: én köztudomásúlag grafomán ember vagyok, ezért a SEO-ban is nagy szövegkorpuszokkal tudok operálni. Van elég munícióm ahhoz, hogy mindig friss, egyedi fogalmazású, egy-egy témában releváns szövegekbe ágyazzam a linkeket. Az új és új textusokat, gazdag webtartalmakat tartalmazó posztok, honlapok, híranyagok, leírások, élcek, ötletek, történetek, horribile dictu versek… – és persze PR-cikkek olyan mennyiségét állítom elő és teszem közzé egy-egy projekt kedvéért, amit csak hasonlóan megszállott szövegíró tudna utánam csinálni.

Azt hiszem, ez a kitartó írási-közlési mánia képezi nálam az okos, egyéni, kreatív, 2023-as prémium szintű linképítési stratégia alapját. Laptopra telepített mesterséges intelligencia dolgozik kezem alá. A többi már csak könnyed zsonglőrködés és téli séta a teraszon webhelyekkel, szövegekkel, hiperhivatkozásokkal.

Méghogy keresőoptimalizálás szakértői szinten? Webjáték a magam szórakoztatása érdekében.

Prémium használt laptop webáruházból

prémium használt laptop
Webáruházban vásárolhatsz használt prémium laptopokat garanciával

Notebook személyi számítógépeket és alkatrészeket értékesítő webshop kulcsszavas optimalizálása szerepel aktuális megbízásaim között. Kedvemre való projekt, mivel a használt PC-k vásárlása környezettudatos lépés. Aki nem az új modelleket favorizálja, hozzájárul a fenntarthatósághoz. Kevesebb anyaghasználat, kevesebb e-hulladék, kisebb szénlábnyom. Felújított laptopok prémium minőségben is vásárolhatók.

Optimális megoldás otthoni távmunkához.

Szólj hozzá!