SEO szolgáltatás árak – ajánlatkérés

Cél a jobb Google-helyezés elérése honlapja számára szakember segítségével!

A legbiztosabb, ha >> katt: emailt küld a Seo Tanácsadó címére. Árajánlatot kap PR-cikk megjelentetéshez és más más szolgáltatásokhoz. Megoldás az is, ha kitölti az alábbi űrlapot és elküldi üzenetét. Igyekszem mielőbb válaszolni.

  Honlap-szervizem kínálata a fentieknél szélesebb, de amiben leginkább számíthat a segítségemre, azok – részletezve – az alábbiak:

  Ajánlott szolgáltatások a SEO szakértőtől

  1. Honlap elemzés keresőszempontok szerint + a teendők összeírás

  A Google keresőalgoritmusai magas elvárásokat támasztanak a weboldalakkal szemben. A kulcsszavas rangsorolási szempontok részben ismertek, az ezek szerinti vizsgálat célja a hibák és hiányosságok feltárása. Ehhez ingyenes és fizetőst tesztprogramok állnak a SEO-szakember rendelkezésére, valamint saját tizenöt éves tapasztalata a honlap-keresőoptimalizálás területén.

  A weboldal elemzést

  a teendők tételes, részletes magyarázatokkal és indoklással ellátott leírása követi.

  A honlapvizsgálat elvégzése és a szakmai leirat elkészítése a megbízó által igényelt mélységben történik:

  • Első szint: a legalapvetőbb keresőszempontok szerinti vizsgálat 1-2 kiválasztott kulcsszóra nézve; a 10 legfontosabb teendő írásos összefoglalása – 200 €.
  • Második szintű elemzés kb. 20 Google-szempont alapján 2-3 kulcsszóra koncentrálva; 15  javítási, bővítési, pótlási javaslat megadása – 300 €.
  • A harmadik szintű, teljes körű mélyanalízis a technikai auditot is ide értve a keresőmarketing szempontok széles skáláját érinti 3-4  kulcsszó vonatkozásában, a teendők részletezés leírása legalább 20- 25 pontban történik: javítás, hiánypótlás, a tartalom fejlesztés, kulcsszavas reprezentáció, SEO-kondíciók finomhangolása, segédfájlok feltöltése stb – 400 €.

  2. Készen kapott PR-cikk megjelentetése linkelhelyezéssel

  Az ajánlott webszolgáltatások körében PR-cikkek publikálására 100-nál több portál, webmagazin és blog kiajánlása történik MOZ DA 10-60 közötti autoritással, differenciált árak mellett 20 €-tól 50 €-ig terjedő intervallumban. Megkeresés esetén az érdeklődő postafordultával megkapja a legjobb PR-cikk oldalak listáját tételes ármegjelöléssel.

  A Public relations cikkek és más marketingszövegek szinte azonnali (de előre fizetendő) publikálásához plusz szolgáltatások is igényelhetők, úgymint:

  • a megjelent cikk megosztása közösségi oldalakon és mikroblogokban (3 megosztás = 10 EUR)
  • amennyiben a megbízó az internetről szedett, nem egyedi képet küldött a szöveghez, lehetséges a kép egyedivé tétele feliratozással, új kivágattal, színátalakítással (képenként 10 €)

  3. Sikerdíjas vagy havidíjas prémium linképítés

  Mint talán sok webértő tudja, újabban a (főleg budapesti) keresőmarketing ügynökségek leginkább csak PR-cikkekre alapozott linképítő munkával foglalkoznak, mert az ilyen szövegek publikálása a bennük elhelyezett kulcsszavas hivatkozásokkal a legtöbbször sikerre viszik a célzott weblapot, hatékonyan javítják a megbízói oldal pozícióit, ám ez a keresőoptimalizálási módszer kockázatokat rejt, kizárólagos alkalmazása biztonságos.

  Prémium linképítésnél a létrehozott linkprofil nemcsak cikkekkel operál, forrásterülete változatos és hálózatrendszert alkotva a szemantikus összefüggésekre alapoz, ami kiemelt szakmai munkát feltételez. A magas munkanívót magas SEO szolgáltatás árak jellemzik. Ez mindig megállapodás tárgya, kis projekt esetén 200 €-ból lehet kiindulni, de egy nagy forgalmú webáruház esetében ez a munka, amely megtöbbszörözheti a webshop forgalmát, 800-1000 EUR is lehet.

  4. Weboldal (készítése és) elhelyezése saját tárhelyemen

  Klasszikus webszolgáltatásnak számít a honlapkészítés. A jelen projekt vezetőjeként én hosszab ideje kevéssé foglalkozom ezzel, de mivel saját tárhelyet is bérlek, ezeken bőven van szabad lemezterület és kiszolgáló kapacitás arra, hogy a nálam e célból jelentkezők honlapját elhelyezzem akár hozott domain alatt, akár általam biztosíthatók alatt. Ilyen finom aldomainokat tudok ajánlani például a jelen webhelyen:

  • jogi.tanacsadas.eu
  • gazdasagi.tanacsadas.eu
  • addiktologiai.tanacsadas.eu
  • panikbetegeknek.tanacsadas.eu
  • laptophasznalathoz.tanacsadas.eu
  • infrafutes.tanacsadas.eu

  Egyszerűbb bemutatkozó oldalt vagy WordPress-honlapot, amennyiben saját tárhelyemen futtathatom, esetleg el is készítek a keresőoptimalizálás elvégzése nélkül is.

  A SEO-szolgáltatások ára 2022-ben

  seo szolgáltatás árak
  A keresőoptimalizálásba fektetett árak megtérülnek

  Magasak-e a keresőmarketing tanácsadás árak?

  A Google-helyezések javítása nem öncél: forgalomnövelés a valódi szándék. Kereskedelmi portálok, webáruházak, szolgáltató oldalak esetében a kattintásszám megugrása egyszersmind bevételnövekedést jelent, így a vállalkozók szemára

  a SEO szolgáltatás ára olyan befektetés, amely megtérül.

  Ezt tartsa szem előtt, illetve azt, mennyivel magasabb költséggel jár egy Google Ads kampány, amely csak addig tart, amíg fizeti a havi összeget. A jó keresési helyezések ellenben hosszú hónapokig megmaradnak azután is, miután a keresőmarketing szakértő befejezte munkáját.