Többet költök havonta, mint amit keresek?!

költés vásárlásTe is sokszor érzed azt hó végén, hogy már megint sikerült többet költened, mint szerettél volna, vagy még pontosabban, mint amennyit megengedhettél volna magadnak?

Nem véletlen tartja a régi mondás, hogy:

„Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér”

De hogy lehet ezt betartani, miért érezzük azt, hogy még mindig szükségünk van valamire?

A vásárlás okai

Veled is előfordult már, hogy lelkiismeretfurdalásod volt, mert megvettél valamit, amire valójában nem is volt szükséged? A vásárlás élménye pedig könnyen rémálommá és stresszes helyzetté válhat, ha utólag fejtörést okoz, hogy hogyan is fogod tudni kifizetni az árát esetleg visszafizetni a hitelt.

A vásárlás okai mélyen gyökereznek és érzelmi alapra vezethetők vissza.  A reklámok épp arra hivatottak, hogy az érzelmeinkre hatva felkeltsék a vágyunkat, hogy nekünk épp arra van szükségünk, amit azok bemutatnak.

Mielőtt megveszel valamit, amiben nem vagy biztos, hogy szükséged van tegyél fel magadnak egy roppant egyszerű kérdést: jobb lesz nekem az életem, ha ezt most megveszem, javulni fog az életminőségem tőle? Csak akkor vedd meg, ha erre 100%-os bizonyossággal tudsz válaszolni. Mert ha megveszed és csak a bajod lesz vele és egy újabb stresszforrást okoz, akkor ne tedd. Állj ellen. Később hálás leszel magadnak, mert a pénzed is megmarad és nem fogsz bosszankodni miatta.

Ne azért vásárolj meg valamit, hogy javítsd vele az önértékelésedet, hogy más szemében többnek-jobbnak tűnj. Ha így teszel az egy soha véget nem érő hajsza lesz, amit nem fog bírni a pénztárcád. Ne dőlj be a reklámok ígéretének, hogy ha megveszel valamit, akkor más leszel, különlegesebb leszel tőle. Mert az egyediség, egyéniség nem a drága holmikban gyökerezik.

Az önértékelésbe sokszor beleszámít az is, hogy hogyan teljesítünk a szexben. Férfiként nagyon negatívan hat, ha nem vagyunk képesek megfelelően kielégíteni párunkat. De ekkor sem kell elkeseredni, mert mindenki előtt nyitva áll a potencianövelés lehetősége. Kiváló minőségű termékek kaphatók, amelyek akár merevedési zavarra, akár szexuális teljesítménynövelésre alkalmasak.

Ezen kívül fontos megjegyezni, hogy a megfelelő szexuális élet elengedhetetlen része a megfelelő fittség és a zsírpárnák eltávolítása, amitől nem fog kifulladni 5 perc szex után. A fogyasztószerek világa nagyon nagy, és sok hamisítvány is létezik az igazán hatásos fogyasztószerekből, mint az Adipex, a Phentermine, a Sibutramine és az Orlistat fogyasztószer. Mielőtt döntene, tájékozódjon a Phentermine vélemények felől a fórumokban, hogy később ne érhesse meglepetés és a kellő zsírt veszítse. Vigyázzon a túl olcsó árakkal, mert azok könnyen hamisítványokat takarhatnak

Szólj hozzá!