Arvisura SEO weboldal optimalizálás

Seo weboldal optimalizzálásA weboldal optimalizálással kapcsolatos tájékozódást kezdjük az elején. Nem árt tisztázni a szakmai alapfogalmakat. Érdemes rákeresni például erre: honlap-seo – és fejünkbe vésni jelentését. Vagy például megtanulni azt, hogy a hatékony Google-alapú weboldal keresőoptimalizálásban a legfontosabb szerepet játszó tevékenység az Arvisura linképítés. Ennek során a fő cél, hogy az előresorolás elősegítésére egy bizonyos kiválasztott honlapra külső weboldalakról hivatkozások irányítunk. Az adott honlap az organikus keresések kulcsszavas találati listáján kedvező pozíciót nyerhet de csak akkor, a munkánkat kreatívan, szemantikus összefüggések alapján végezzük. Lényegében az utóbbi hozzáadott érték az Arvisura.

Kreatív havidíjas linképítés a szemantikus hálón

A szokványos linkelést lehet automatikusan, rutinszerűen, vagy akár iparszerű futószalag-munkával végezni (valaha a legtöbb SEO-szakember ezt tette). De lehet afféle alkotói, már-már poétikai hozzáállással, az áttételesebb jelentések közti tartalmakra figyelő metaforikus érzékenységgel. Az előbbit a Nagy Kereső újabban egyáltalán nem értékeli, mi több, hátrasorolással sújtja.  Éppen ezért vált szükségessé olyan módszerek kidolgozása, amelyek a jellegrálényegítés jelentésű Arvisurák fémjeleznek és havidíjas prémium linképítés formájában valósulnak meg.

Újabban a honlap optimalizálásban elmélyülők ennek eljárásaival törnek babérra. A forradalmi változások a keresőoptimalizálásban és a Google linképítésben olyan kreatív és tartalmi alapú eljárásait integrálja szerves egésszé.

SEO és Google link building Arvisura módszerrel

Az Arvisúra típusú link építés (vagy ayurvédikus google linképítés) kifejezés jelentése: az internetes tartalmakat szkennelő keresőmotorok optimalizálásának (Search Engine Optimization = SEO) egyik legfontosabb, legtöbb munkát és szaktudást igénylő azon fázisa, amelynek során külső webes hivatkozások (linkek) elhelyezése révén azt kívánjuk elérni, hogy valamely kiválasztott honlap (a céloldal vagy munkaoldal) bizonyos előre megadott kulcsszavakra mint keresőkérdésekre nézve az internetes tartalomkeresések találati listáin a lehető legjobb pozíciót foglalja el és tartósan meg is tartsa azt. Ez hozza a kattintásokat.

A komplex SEO Arvisura linképítés néven ismert egyedi módszer fő jellemzője, hogy kizárólag saját webrendszerre támaszkodik, azaz nem vesz igénybe idegen weboldalakat, pláne nem katalógusokat. Ezen a réven biztosítható, hogy a kulcsszavas hivatkozások minden esetben egyedi és lehetőleg releváns szövegkörnyezetben szerepeljenek, így minden backlink is releváns lesz.

Az Arvisura típusú kreatív és komlex, tartalmi alapú Google-optimalizációs link építés tehát szövegösszefüggésekre támaszkodik, mögötte tényleges tartalmi megfeleltetések állnak. Leginkább ezért élvezhette már akkor a szemantikus kereső támogatását és ezzel kerülhette el a büntetéseket, amikor a büntető Google Pingvin algoritmus-frissítések riogatták a linképítő manufaktúrákat. A szankciók 2012. április -2013. májusa óta közel egy évtizeden át fokozattan sújtották azokat a weboldalakat, amelyeket egyoldalú optimalizálás, link-katalógusokban való tömeges regisztrálás, spam-blogolás stb. révén igyekeztek kedvező pozícióhoz juttatni. Büntetés ma már nincs, a spam linkek hatása viszon zérus.

Tanácsadás kreatív keresőoptimalizáláshoz, tippek

A szakma legjobbjai által Arvisurának keresztelt metódus lényegét a profik ezekben a pontokban foglalta össze az érdeklődő amatőrök számára

  1. Kezdő gyere, figyu: ne azt csináld, amit a többiek.
  2. Helló, figyusz: építs baromi nagy web-birodalmat sok cikkgyűjtő bloggal és statukus honlappal.
  3. Hosszú esztendőkön át kereszthivatkozások variálásával erősítsed a honlapjaidat.
  4. Tipp: írj olyan blogposztokat, amelyek ezres olvasóközönséget vonzanak.
  5. Vidd a Google-lista élmezőnyébe néhány keresett szolgáltatást (pl. gyógyítás) vagy gyakran keresett fogalmat (póker), terméknevet (laptop) leíró oldaladat.
  6. Szerezz néhány oldaladnak 20-25-ös MOZ DA értéket, több tucatnyinak 30+ast és néhánynak ennél is magasabbat.
  7. Helyezz el rajtuk szakmányban PR-cikkeket.
  8. Tornázd a Google-találatok élére egy-két blogodat és statikus oldaladat olyan kulcsszavakkal mint keresőoptimalizálás, seo szolgáltatás, linképítés, honlap-optimalizálás, keresőmarketing, google tanácsadás, weboldal optimalizálás…. – ezeken hirdesd meg, hogy egyéni módszerekkel vállalsz hatékony linképítést.
  9. Havidíjas konstrukcióban vállalj webszolgáltatásokat.

Ez a 9 aranyszabály. A kereszthivatkozásos, fraktálhálózatú Google linképítés Arvisura-változata beváltja a hozzá fűzött reményeket.