Linkelhelyezés a szemantikus hálón

PR cikkek Google előresoroláshoz

Linkelhelyezés - szemantikus háló
Linkmegosztó PR-cikk oldalak hálózata

Milyenek a kevés fantáziával rendelkező keresőmarketing ügynökségek részéről ajánlott webes szolgáltatások? Tipikusan ezek: keresőbarát honlap készítése, webtartalom optimalizálása, honlapszöveg írás, PR-cikk írása és elhelyezése online felületeken. Ennél is gyakrabban szerepel a kínálatban: prémium linképítés.

Világhálós portál szolgáltatás – áll majd a számlán a besorolás. Persze: ezek megkerülhetetlen evidenciák. De amikor ilyen és más online, internetes tevékenység igénybe vételét helyezik előtérbe a szolgáltatók, érdemes pár dolgon elgondolkozni. Áraik magasak, leggyakrabban Budapest székhellyel működnek, bemutatkozó szövegük imponáló. Hát még szép.

Azonban a felkapott SEM-SEO-ügynökségek munkahatékonysága nem mindig meggyőző. Ugyanis prémium szolgáltatáson komoly linkhálózat kiépítése helyett gyakran csupán PR-cikkek ipari legyártását és publikálását értik. Nem ismerik és nem használják ki a látens szemantikai indexáció (LSI) lehetőségeit, neem  építenek rendszert, a hivatkozásokat nem fejlesztik tartalmi összefüggések szerves hálózatává. Holott erre lenne szükség az effektivitáshoz, ez vezet előresoroláshoz. Nem lehet például egy infrapanel- vagy laptopakku-webáruházat keresőoptimalizálni úgy, hogy sem a hősugárzás, sem az energiatárolás szakmai kulcsszavai (pl. elektromágneses sugárzás, kapacitás…) ebben ne játszanak hálózatgócosító szerepet.

Céloldalainkat egy-egy saját építésű semantic network gócpontjává kell tennünk. Ez a valóban professzionális pr-cikkes prémium linképítés lényege.

Webszolgálat – PR-cikk szolgáltatások oldala

Tájékoztató jelleggel mutatunk pár példát. Az alább elsőül ajánlott site a webszolgálat kulcsszóval indított Google-keresés eredményoldalán (SERP) az első pozícióban mutatkozik. Ez nem számít olyan nagy sikernek, lévén a webszolgálat mint keresőszó nem tartozik a legfrekventáltabbak közé. Éppen ezért az erre a szóra történő honlap-optimalizálás aránylag kevés erőfeszítéssel is szép eredményre vezethet. A megfelelő honlaptartalom kialakítása és pár jól irányzott szöveges hiperhivatkozás (link) meg is hozhatja az eredményt. Ehhez az okosan felépített description metaszöveg is hozzájárul:

PR-cikk megjelentése, link elhelyezés weboldalak Google-helyezésének javítása céljából. Online szolgáltatások: cégek, termékek bemutatása.

Ha pedig az adott weblap jól optimalizált és a kulcsszavas pozíciói is látványosan jók, akkor – mint az ilyen oldalak általában – alkalmas arra, hogy maga is részt vegyen a linképítő folyamatban. Az online visszacsatolások rendszerébe kötve az ilyen honlapról más webes egységeket támogathatunk. Online hirdetések publikálására is kiváló. Tartalmi kontextusba állítva része lesz a fogalmi hálónak.

Másik ajánlott oldalunk PR-cikkek elhelyezésére készült. Míg az első website egy statikus formáció, a második blogszerűen működik (CMS rendszer, WordPress motor hajtja). Mindkettő szert tett MOZ DA értékre (mint tudjuk, ennek ma már nagyobb a jelentősége, mint pár évvel ezelőtt a Google Page Rank értékmérőnek volt.). A megszerzett pontok azt is mutatják, hogy a weboldalak mögött komoly múlt, hatékony hivatkozói hálózat és magas internetes autoritás áll.

Keresőmarketing szolgáltatás – SEO tanácsadás

Weboldal optimalizálás és Google keresőmarketing szolgáltatás. Honlapszövegek írása, webszövegírás. Szakmai PR-cikkek írása és elhelyezése Google elősoroláshoz.

Kiemelt témák:

Weboptimaalizálás. Cél: releváns link elhelyezés magas keresőmarketing értékű optimalizált honlapokon. PR webszolgálat, honlapoptimalizálás, keresőmarketing tanácsadás, honlap seo optimalizálás, tartalmi alapú online marketing, budapest autó, pr-cikkes linképítés, honlap szövegírás; keresőmarketing szolgáltatás. Termékajánló cikkek azonnali elhelyezése infrafűtés, télikertépítés, töltőadapter kulcsszavakkal.

Szólj hozzá!