2022: Klór-dioxid. Szemantikus SEO

SEO projekt 2022: ClO2 alapú ivóvíz-fertőtlenítő szerek

Kulcsszavak: klór-dioxid | ivóvíz tisztítás | vízkezelés

seo: klór-dioxid szer
Keresőoptimalizálás klórdioxid kulcsszóra

A TwinOxide márkanév erősítésére és a Hydroflow cég honlapjának jobb Google-szereplését elősegítendő 2018-ban új keresőmarketing projekt indult, amely még 2022-ben is tart, és amelynek neve az is lehene, hogy Weboldal optimalizálás szemantikus Google-kereséshez klór-dioxid kulcsszóval. Lényegét tekintve a szolgáltatás keresőoptimalizálás, röviden SEO, vagyis az első találati helyet célzó keresőmotor-optimalizálás, egy speciális internetes tevékenység, olyan webtechnika alkalmazása, amely azt a célt szolgálja, hogy az adott weboldal minél jobb normál (nem hirdetett) helyezést érjen el a keresőprogramok (pl. Google, Yahoo, Bing) organikus találati rangsorában a megbízó (a honlaptulajdonos) által előre megadott keresőkifejezés(ek)re indított online tartalomkeresés során. Mivel az említett keresők mesterséges intelligenciája lehetővé teszi az értelmezés-alapú, azaz szemantikus keresést, így a weboptimalizálásnak is a szemantikai összefüggések alapján kellett történnie.

A SEO-szakember ennek megfelelően járt el, amikor elvállalta a vízkezeléssel és ivóvíz fertőtlenítéssel, illetve a klórdioxid-alapú vízfertőtlenítő szerek értékesítésével foglalkozó cég weboldalának optimalizálását. A munka során például olyan linkprofilt épített, amely távolabbról is kapcsolódó kulcsszavak használatával alkotott fogalmi hálót. Így lettek a szemantikai hálózat részeivé pl. ilyen kifejezések: hidroterápia, fehérítőszerek, halmazállapot, tiszta forrás, öntözés, szennyvíztisztítás stb.

Külön Pr-cikkek kerültek publikálásra ilyen címekkel, illetve témában:

  • ClO2 oldat – környezetkímélő ivóvíz fertőtlenítés
  • Technológiai ivóvízkezelés klórdioxiddal
  • Weboldal optimalizálás ClO2 kulcsszóra
  • Ivóvíz fertőtlenítő szerek – vegyszeres vízkezelés
  • Helyezésjavító programok vízfertőtlenítés és ivóvízkezelés témában
  • A TwinOxide.hu honlap támogatása linképítéssel
  • tiszta ivóvíz megóvása – biocid vegyszer
  • Biztonságos fertőtlenítőszer a klór-dioxid
  • ipari fertőtlenítés, sterilizálás – vízművek
  • biovíz – háztartási szűrőberendezések

A fogalmi háló kiépítésekor a rendszer csomópontjai statikus oldalak lettek ezekkel és egyéb kulcskifejezésekkel.

Egyes PR-cikkek hangsúlyozták, hogy a TwinOxide vízfertőtlenítő szer nemcsak ivóvízkezelésre, hanem élelmiszerek fertőtlenítésére is alkalmas, legfontosabb felhasználási területe továbbá az egészségügyi higiénia (kórházak, orvosi rendelők), mivel sokkal előnyösebb a klórral szemben.

Használják a biocidot még palackozásnál, sajt- és sörkészítésnél, szennyvíz fertőtlenítésére, medencék és jacuzzik tisztítására, egészségügyi csírátlanításra, épületek, helyiségek baktériummentesítésére és tisztítására. Felhasználása Budapesten a Fővárosi Vízművek támogatásával is történik.

“2022: Klór-dioxid. Szemantikus SEO” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!