Acer laptop szerviz Budapest

Szolgáltatás: Acer laptopszerviz Budapest

laptopszerviz bp
Acer laptopok. Notebook szerviz Budapest

2022-ban teljes körű service szolgáltatásokat nyújtva elkezdte működését az Arvisura Bp szervizközpont és fővárosi hálózata. Kvalifikált műszerész szakembereik minden meghibásodásra találnak optimális megoldást. Amennyiben garanciális vagy nem garanciális laptopja javítását illetően problémája merül fel vagy más gondja adódna bármelyik Acer, Asus, HP, Lenovo vagy más termékével kapcsolatban, kérjük, forduljon az Arvisura szervizszolgáltatás üzleteibe Budapest minden kerületében.

A korszerűen felszerelt javítóműhelyekben gyorsan megy az Acer notebook javítása, holott – ezt nem árt hangsúlyozni – ezek nem márkaszervizek és az ügyfél garancialevelét nem tudják érvényesíteni. Viszont itt VALÓBAN ingyenes a bevizsgálás, a kliensnek akkor sem kell kifizetnie a munkadíjat, ha végül nem kéri a javítást – persze a megállapított hiba magától nem fog elhárulni – de a szakemberek tudjuk a megoldást.

Acer notebook javítás garancián túl

Az Arvisura partneri kapcsolatban áll az Ateisz és az ACER rendszerház disztribúciós hálózata által forgalmazott alkatrészek webáruházával, a hivatalos értékesítő az adott brend mellett HP, IBM, Anyahita, Lenovo laptop alkatrészeket is forgalmaz, így az notebookjavítás elvégzéséhez minden adottság megvan például a Budapest több pontján. Az anyacég munkaidőben vállalja mindenfajta Acer laptop garancián túli teljes körű szervizi ellátását az alkatrészellátással együtt. Ahogy honlapjukon írják:

Képzett technikus kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és az összes típust javítjuk. A gép nem indul? Összetört? Ráömlött a kávé vagy csak egyszerűen megállt? Nem töltődnek be a weboldalak? Acer laptop javítás itt, hogy minden újra működjön és Ön optimális körülmények között elvégezhesse marketinges munkáját, nyújthasson online szolgáltatást vagy SEO tanácsadást.

Kulcsszavunk 2022-ben: Acer szervíz – Budapest. PDA webshop – Háztól házig garancia. A gyors szervizmunkát és a megjavított termék szállítását úgy szerveztük meg, hogy ha kiegészítőt keres, akkor se csalódjon. Apple, Acer, Asus és Dell notebook akkumulátorok, HP és Samsung töltők, valamint egyéb szervizalkatrészek, laptop kiegészítők a típushibás hordozható számítógépek szervizelésében.

Alapszolgáltatások – a budapesti Acer szerviz ajánlata 2022-ben

 • notebook javítás bp – Acer, Apple és más típusok
 • Acer Aspire netbook speciális szervizelése
 • billentyűzet tisztítása, cseréje helyben megvárható
 • külön ajánlat:
  • Tanácsadás laptophasználathoz
  • alaplap javítás, processzorbővítés
  • RAM memória bővítés,
  • magyar billentyűkiosztás telepítése
  • azonnali kijelzőcsere
  • notebook akkumulátor töltő javítás és csere

A műhelyek programozókat és webmestereket is alkalmaznak, így a cég kínálatában szerepel:

 • céges weboldal készítés magánvállalkozóknak,
 • honlap SEO a tartalommarketing eszközeivel,
 • weblapok Google első helyre juttatása – web optimalizálás.

A laptopbevizsgálás ingyenes, a beszerelés díjmentes az üzletben vásárolt hardver eszközökre nézve. Kérjen árajánlatot a javításra!

Téma: Acer szerviz Budapest – legjobb márkák – Lenovo notebook javítás a nem márkaszervíz üzletében. Minden típusú és márkájú noteszgép teljes körű szervizi ellátását vállalja az Arvisura SEO optimalizálás garancián túl.

“Acer laptop szerviz Budapest” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!