Pánikbetegség és agorafóbia gyógyítása

A pánikbetegség leküzdhető

– ez a szlogen volt a 2014-ben a szemantikus honlap-optimalizálás alá vett blog címe, és pár hónap alatt top10 pozíciót szerzett a Google organikus találatai közt a pánikroham és pánikbetegség leküzdése kombinált kulcsszóval. Később, felújított tartalommal 2019-ben a website az online terápia, a videós távoktatás és a kognitív viselkedésterápia otthoni gyakorlásának a bemutatása felé vett orientációt, ezzel a Seo-projektum fókuszába is ez került.

pánikroham leküzdése
Otthoni pszichoterápiával is gyógyíthatók a szorongásos és fóbiás betegségek

Honlap keresőoptimalizálás pánik nélkül – releváns tartalom

A téma tetszett, kedvemre volt a kihívás, így nem estem pánikba, amikor annak a a szakmai blognak az optimalizálását elvállaltam a megbízó felkérésére. A weboldal készítés is kedvemre volt.

Viszont amikor a wordpress .com ingyenes blogszolgáltató oldaláról átköltöztettem a saját tárhelyemre, akkor bizony kis híján rám tört a pánikroham. Ugyanis egy Google statisztikai plugin letöltése közben elszállt az egész miskulancia és én loholhattam a mentések nyomában webarchívumok mélyeit megjárva. De hiába szedtem az optimalizált lábaimat, mert a blog új helyén még nem volt 1 napos, így az éjféli mentésre még nem került sor. Nekem viszont odalett egynapi teljes munkám.

De azóta szépen felépítettem. Egy-egy új poszt is születik megrendelőm tollából – de én a tempóval elégedetlen voltam, főleg az hiányzott, hogy az egyes kulcsszavakra optimalizált szakmai weboldalak elkészüljenek a blog alá releváns tartalom bőséges meglétével. Így ezeket részben magam igyekeztem pótolni kombinált, azaz long tail kulcsszavas aloldalakkal – a Google nagyobb örömére. Az irodalmi jellegű posztokat is írtam, Szerb Antal és Babits regényeiben felfedezni vélve a pánikroham leírását.

Írtam számos egyéb posztot is a pánikbetegségről, az agorafóbia tüneteiről. Beleolvastam magam alaposan a témába. És egy-két korábbi blogot is beáldoztam, főleg olyanokat, amelyek a Google-indexben szépen szerepelnek és gyakran frissülnek. Pszichoblogok lettek és folyt a pszichológiai tanácsadás Budapesten és az online térben..

Ezen felül online reklámoldalakt is indítottam ingyenes vagy félig ingyenes weboldalakon, ezeket azért, hogy minél több IP-címről linkelhessem a céloldalt. Repül is felfele a találati listán, mosolyog a SEO-munkások védőszentje.

Van egy további jó húzásom is: egyes SEO-blogokat nehéz volt már tartalommal etetnem, hát kitaláltam, hogy kiadói hírleveleket, programajánlókat töltök fel. Mivel ezekben sok egyedi név szerepel, a keresőoptimalizálás kulcsszavai adottak és a Google-helyezések is emelkednek.

Honlaptartalom optimalizálása. Pánikbetegség és agorafóbia tartalmú blog SEO-ja

Nagyon sok új weboldalam linkjét ide rakhatnám, de hát… Mint tudjuk, egy erős blog elbír posztonként akár tucatnyit is, de ezt a tanácsadó szolgáltatósat, félek, még a három is megterheli. A fent is ajánlott ezeknek az online marketing és SEO célú weboldalaknak az optimizálása a Google keresőmarketing legális (white hut) eljárásaival történik a kognitív pszichológia jegyében.

“Pánikbetegség és agorafóbia gyógyítása” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!